donderdag 25 februari 2010

MUZIEKTHEATER WALPURGIS (EN OVERBUUR ABK MORTSEL) ZOEKT MORTSELSE HUISKAMERS VOOR CONCERTEN.

Om op een informele manier kennis te maken met het publiek in Mortsel biedt WALPURGIS in maart-april een aantal huiskamerconcerten aan.


Op deze avonden brengt WALPURGIS een gevarieerd verrassingprogramma met een aantal liederen uit de voorstellingen Stom Paard en Mignon, en brengen Wilfried Van den Brande en Dirk Baert een selectie Cole Porter songs.

Woon je in Mortsel en zie je zo'n huiskamerconcert wel zitten?
We zoeken nog enkele huiskamers (liefst met piano) die hun deuren willen openzetten. Je treedt dan zelf op als gastvrouw of gastheer en nodigt vrienden/kennissen/buren... uit. Jij zorgt voor een drankje en het publiek, wij zorgen voor de muziek.


Als je interesse hebt kan je altijd mailen naar caroline@walpurgis.be
WALPURGIS
Deurneleitje 6
2640 Mortsel
T +32 (0)3 235 66 62


Meer info op www.walpurgis.be

dinsdag 23 februari 2010

BELUISTER VERSLAG CLAUDE BLONDEEL TENTOONSTELLING KANDINSKY EN DER BLAUWE REITER (O.A. PROGRAMMA STUDIEREIS KONSEPT ZO 14 MAART 2010)

Begin 20e eeuw zetten een groep eigenzinnige kunstenaars de Münchense kunstwereld op zijn kop.

Ze noemden zichzelf "Der Blaue Reiter".

Wassily Kandinsky en Franz Marc waren de voortrekkers van deze nieuwe beweging die met zijn expressieve, kleurrijke schilderijen aan de basis lag van het expressionisme in Duitsland.


Een overzichtstentoonstelling in het Gemeentemuseum Den Haag brengt voor het eerst de werken van "Der Blaue Reiter" samen in Nederland.
Beluister hier het verslag van Claude Blondeel in Babel (Klara) op: "Kandinsky en Der Blaue Reiter" - Gemeentemuseum Den Haag.

KONSEPT BEZOEKT O.A. DEZE TENTOONSTELLING OP ZONDAG 14 MAART 2010.

INSCHRIJVEN VOOR 7 MAART
!

Meer info over deze studiereis leest u in de Nieuwsbrief (zie ouder bericht)