woensdag 30 december 2020

NIEUWJAARSWENSEN

KONSEPT WENST  JOU EN AL JOUW DIERBAREN

 EEN HOOPVOL 2021.

EEN JAAR VOL WARMTE EN VERBONDENHEID.



David Seghers: Bloemenvaas met rozen, narcissen en tulpen. (ca. 1630-1640)



SAMEN MET JOU KIJKEN WIJ UIT

 NAAR DE 
RUIMTE  OM OPNIEUW TE KUNNEN GENIETEN 

VAN WAT ONS FASCINEERT... 

EN ONS SAMENBRENGT.


Namens het konseptbestuur.

BEDANKT VOOR JE STEUN!

Beste,

Net als iedereen sluiten ook wij stilaan een ongewoon en somber jaar af. Gelukkig kunnen we dat doen met een hoopvol perspectief. Dankzij jullie steun heeft Konsept ook de voorbije maanden haar opdracht – gedeeltelijk - kunnen verderzetten. Wij ondersteunden de ABK Mortsel met beveiligingsmateriaal in verband met de corona-crisis en wij bezorgden schetsboeken aan de leerlingen van de middelbare graad die bij de start van de tweede lockdown hun ateliertijd zagen verminderen. Dankzij ons sociaal project kregen enkele leerlingen de mogelijkheid zich in de ABK in te schrijven. De bibliotheekwerking werd verdergezet en er we blijven nieuwe boeken aankopen. We houden de vinger aan de pols om, van zodra de covid-crisis het toestaat, kunstuitstappen te organiseren.

Konsept en de ABK Mortsel bedanken jullie voor de warmte en de steun die jullie hen de voorbije maanden betoond hebben. Dat heeft ons deugd gedaan.
Wij hopen dat jullie dat in de toekomst zullen blijven doen.

Je kan ons steunen door lid te worden.
Het lidgeld bedraagt 5€. Het lidmaatschap geldt voor jou en je huisgenoten. Het loopt tot 31 december 2021. Leden ontvangen regelmatig nieuws over onze activiteiten en genieten van kortingen.

Je kan ook erelid worden. Ereleden ontvangen een unieke premieplaat, gemaakt door één van de leerkrachten. Hiervoor betaal je 30€

Wij bedanken Babette Cooijmans, leerkracht aan de lagere graad, voor de prachtige veelkleurige zeefdruk ‘O-Horizons’ die zij voor ereleden ter beschikking stelt. Zij noemt het een ‘abstractie van een landschap; niet een specifiek landschap of een deel van een land omgeven door grenzen’. Op deze blog, lees je meer informatie over dit werk en de artieste.

Lidgelden kan je storten op de konseptrekening: IBAN  BE56 3200 6929 8688  -  BIC  BBRUBEBB, met vermelding van je naam en het lidmaatschap waar je voor kiest.

Voor meer informatie kan je een mailtje sturen via konsept@telenet.be

BEDANKT VOOR JE STEUN

Carl Stubbe, voorzitter.