zondag 28 november 2021

HERNIEUWING LIDMAATSCHAP 2022: EEN BRIEF VAN DE VOORZITTER.


Farben der Erinnerung, Ulrich Erben, 1991-1992


WIJ LATEN JE NIET LOS. 

BEDANKT VOOR JE STEUN.


Beste,


Het zal ons maar overkomen! Alweer moeten we ons aanpassen aan de grillen van het koppige coronavirus. Maar dat laten we niet aan ons hart komen, want wij weten ons gesteund door jullie. En daar zijn we jullie dankbaar voor.


Ook in 2021 hebben we, zij het op een lager pitje dan we gehoopt hadden, onze werking verder kunnen zetten. Wij steunden de ABK Mortsel bij het afsluiten van het vorige academiejaar en bij de opstart van het nieuwe. Met onze schenking van vijf CO2 meters hielpen we dit covidsafe te doen. We zijn heel blij dat ook in het nieuwe academiejaar enkele leerlingen dank zij ons sociaal project de kans krijgen deel te nemen aan kunstonderwijs. Onze vrijwilligers werken verder aan de inventarisatie van de bibliotheek, en we blijven interessante kunstboeken aankopen. Onlangs steunden we de ABK Mortsel bij de organisatie van de lezing waarin Roeland Tweelinckx, leraar beeldhouwen, toelichting gaf bij zijn werk. In oktober en november organiseerden we  - covidsafe -  twee boeiende studiereizen. We laten dit niet los. We blijven plannen maken, ook voor het voorjaar 2022. 

Want het smaakt allemaal naar zoveel méér.
En dat kan dank zij jouw steun.

Je kan ons steunen door lid te worden.
Het lidgeld bedraagt 5€. Het lidmaatschap geldt voor jou en je huisgenoten. Het loopt tot 31 december 2022. Leden ontvangen regelmatig nieuws over onze activiteiten en genieten van kortingen.

Je kan ook erelid worden. Ereleden ontvangen een unieke premieplaat, gemaakt door één van de leerkrachten. Hiervoor betaal je 30€

We bedanken Koen Van Biesen, leraar grafiek, die de nieuwe premieplaat zal maken.

Lidgelden kan je storten op de konseptrekening: IBAN  BE56 3200 6929 8688  -  BIC  BBRUBEBB, met vermelding van je naam en het lidmaatschap waar je voor kiest.

Voor meer informatie kan je een mailtje sturen via konsept@telenet.be

BEDANKT VOOR JE STEUN


Carl Stubbe, 

voorzitter Konsept