WELKOM OP HET EINDEJAARSFEEST VAN KONSEPT
VRIJDAG 17 JUNI 2016
MET WOK VAN KOK SMAAKMAKER BIOTUINIER GEERT GROFFEN
VLEES
pan 1: gebakken kip rmet spekjes, grof zeezout en een beetje tomatencoulis
pan 2: wok met rijst
Een oosterse wok met verschillende soorten groenten: prei, wortel, ajuin, chinese kool, champignons, ... met volle rijst. De kruiding bestaat uit gember, look, sojasaus en geroosterde sesamolie
pan 3: gegrilde groenten
Allerhande gegrilde zomergroenten: wortel, aubergine, courgette, zoete aardappel, lenteuitjes, ... de kruiding bestaat uit lookolie en provencaalse kruiden
VEGGIE
een marokkaanse tajinemet ui en aubergine, vijgen, kikkererwten, verse koriander en ras el hanout (dat is een typische kruidenmengeling met komijn, kurkuma, gember, kademon, kaneel, …)
pan 2: wok met rijst
Een oosterse wok met verschillende soorten groenten: prei, wortel, ajuin, chinese kool, champignons, ... met volle rijst. De kruiding bestaat uit gember, look, sojasaus en geroosterde sesamolie
pan 3: gegrilde groenten
Allerhande gegrilde zomergroenten: wortel, aubergine, courgette, zoete aardappel, lenteuitjes, ... de kruiding bestaat uit lookolie en provencaalse kruiden
buffet koude gerechten voor iedereen:
- griekse salade met tomaat, komkommer, olijven, feta en rode ajuin (+olijfolie en appelazijn)- salade van gegaarde rode bietjes, met balsamico-azijn, oregano, look en olijfolie
- groene lentesalade met rucola, ijsbergsla en rode eikenbladsla (met vinaigrette)
- salade van wortelchips en spitskool, met rozijntjes en geroosterde zonnebloempitjes
- gegaarde asperges met zachte dressing van mosterd en honing.
Zoals steeds zorgt Konsept voor gratis aperitief!
kostprijs: 17 euro
Naar goede gewoonte, ook geweldige dj's!!!