maandag 12 januari 2015

MUZIEKTHEATER WALPURGIS BIEDT REDUCTIETARIEF AAN KONSEPTLEDEN VOOR' THE MEDIUM, RECONSTRUCTION OF A MURDER'

Volgende week gaat Walpurgis in première in de Antwerpse Bourla met hun nieuwe thrilleropera The Medium, reconstruction of a murder.
Ze bieden  Konseptleden graag een vriendenprijsje aan om de voorstelling te komen bekijken in Mortsel in februari. en dit aan een reductietarief van 4€ p.p. ( = 50% reductie op de basisprijs).

Een vrouw van middelbare leeftijd, wordt verdacht van de moord op een tiener wiens identiteit niet helemaal duidelijk is. Wie is deze vrouw en waar komt ze vandaan? Welke geheimen draagt zij met zich mee en wat bezielt haar?

The Medium, reconstruction of a murder - geïnspireerd op de kameropera The Medium van de Italiaans-Amerikaanse componist Gian Carlo Menotti - is de tragedie van een vrouw die gevangen zit tussen twee werelden, die van de doden en die van de levenden.


een spannende cast:
Mezzosopraan Eurudike De Beul werkt regelmatig samen met WALPURGIS en is tevens één van de kernleden van Peeping Tom, een dansgezelschap waarmee ze al verschillende jaren de wereld rondreist.

Actrice Simone Milsdochter is behalve in het theater (KVS, Laika, Theater Zuidpool, BZB…) ook te zien op televisie (Wolven, Witse, Flikken ), de Franse film Copacabana met Isabelle Hupert en de Nederlandse speelfilm Infiltrant.

Componist en pianist Guy Van Nueten maakt een spannende muziekscore. Hij schrijft zowel voor rockbands (Tom Barman, dEUS, Admiral Freebee, Zita Swoon, Daan,..), theater (HETPALEIS,...), film (Pulsar van Stockman), dans (Les Ballets C de la B) als voor klassiek orkest (deFilharmonie).

WALPURGIS heeft haar kantoor en werkruimte in kunstenaarshuis deFENIKS
Deurneleitje 6
2640 Mortsel
T +32 (0)3 235 66 62
F +32 (0)3 272 33 82
Bereikbaar van maandag tot vrijdag: 9.00u - 17.00u
info@walpurgis.be
www.walpurgis.be