zaterdag 26 maart 2011

JUSTICE IN/OUTSIDE: EEN SOCIAAL-ARTISTIEKE ONTMOETING IN HET NIEUWE GERECHTSGEBOUW VAN ANTWERPEN

De conferentie van de balie van Antwerpen wilde een sociaal-artistieke ontmoeting opzetten in het nieuwe gerechtsgebouw.

Ze nodigden Klaus Compagnie uit om gedurende enkele maanden rechtzaken bij te wonen, advocaten en rechters te ontmoeten, indrukken vast te leggen op papier,… Dit alles werd gefilmd door Lucila Guichon en voor het eerst vertoond op 6 april.
André Wostijn en José Vandenbroucke gingen vanuit hun passie voor het woord op zoek in de gerechtelijke bibliotheek naar interessant materiaal en schreven het 'ultieme verhoor'. Dit woordspektakel kan u bijwonen op 6 april.

Een gebouw als het vlinderpaleis is architecturaal zo sterk aanwezig dat een klassieke tentoonstelling zou verdwijnen in het niets. Daarom kozen we om Arnaud Rogard, Lindsy Mervylde, Frédéric Deschamps en Kenny Callens hun dansvoorstelling 'Le sacre du printemps' te laten opvoeren op 6 april.

woensdag 6 april 2011 om 20 uur
Vlinderpaleis
Bolivarplaats 20, Antwerpen

Tickets bestellen is niet nodig, u kan gewoon betalen aan de inkom van het vlinderpaleis en krijgt na de voorstellingen een receptie aangeboden.

Als u met de trein komt, Antwerpen Zuid is op 8 minuten wandelen.
Als u met de auto komt, er is een openbare parking voorbij het gebouw als u van de E17 komt.

Een tip van Jacqueline Van der Mueren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten