dinsdag 19 november 2013

STEUN FATTIMA (VROUW MARK BOSSELAERS) ALS EMBAIXADOR DO BRASIL


Fattima is de dame links op de foto.

Om Brazilië te vatten, moet je ernaartoe.
Of je kijkt naar Canvãs Do Brasil

Van maandag 2 tot zondag 8 december zet Canvas deze grootmacht een week lang in de kijker met documentaires, films, sport, duiding en actua.
Maak kennis met een kleurrijk en dynamisch land dat voor enorme uitdagingen staat en overloopt van temperament. Hier ontdek je wat er op en naast het scherm te beleven valt.

 

 

Ontmoet een Embaixador Do Brasil

Canvas zocht en vond vijf Embaixadores Do Brasil. Stel je kandidaat om samen met hen een stukje Brazilë te beleven en krijg een hoofdrol in 'De week van Brazilië', van 2 tot 6 december in Iedereen Beroemd en op Canvas.
 
De vrouw van Mark Bosselaers, Fattima (Maria de Fatima Alves Galvão), is door de VRT geselecteerd om ambassadrice voor de Beeldende kunst te worden voor “Embaixadores do Brasil”, in het programma “iedereen beroemd” op Canvas.

Pixadora Fáttima Galvão tovert meubels, beeldjes, en uiteraard ook muren om tot kleurige, Braziliaanse kunstwerken. Ook in haar geboortestad Sao Paulo kom je haar werk tegen tussen de miljoenen murals. Ze brengt haar zus en journaliste Dagmar mee, die als geen ander kan vertellen over de Braziliaanse cultuur. Als jij een muur ter beschikking hebt, komen ze er graag hun ding mee doen.

Via de onderstaande link kunnen jullie op haar stemmen:
 

 
Uitzending tussen 2 en 8 december.

 
Veel dank en groeten,

Mark en Fattima Bosselaers.

1 opmerking:

  1. Hallo, hoe kan ik Fatima contacten. Ik ben grote fan van Brazilie en heb een witte muur in de logeerkamer waar momenteel de kaart van Brazilie hangt. Een muurschildering zou super zijn.
    Alvast bedankt
    Andree
    Andree.Marlier@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen