maandag 30 mei 2016

INSCHRIJVINGEN EINDEJAARSFEEST KONSEPT VRIJDAG 17 juni 2016


WELKOM OP HET EINDEJAARSFEEST VAN KONSEPT
VRIJDAG 17 JUNI 2016
MET WOK VAN KOK SMAAKMAKER BIOTUINIER GEERT GROFFEN



WAT?

VLEES


pan 1: gebakken kip rmet spekjes, grof zeezout en een beetje tomatencoulis

pan 2: wok met rijst

Een oosterse wok met verschillende soorten groenten: prei, wortel, ajuin, chinese kool, champignons, ... met volle rijst. De kruiding bestaat uit gember, look, sojasaus en geroosterde sesamolie

pan 3: gegrilde groenten

Allerhande gegrilde zomergroenten: wortel, aubergine, courgette, zoete aardappel, lenteuitjes, ... de kruiding bestaat uit lookolie en provencaalse kruiden

VEGGIE

een marokkaanse tajine 
met ui en aubergine, vijgen, kikkererwten, verse koriander en ras el hanout (dat is een typische kruidenmengeling met komijn, kurkuma, gember, kademon, kaneel, …)

pan 2: wok met rijst
Een oosterse wok met verschillende soorten groenten: prei, wortel, ajuin, chinese kool, champignons, ... met volle rijst. De kruiding bestaat uit gember, look, sojasaus en geroosterde sesamolie

pan 3: gegrilde groenten
Allerhande gegrilde zomergroenten: wortel, aubergine, courgette, zoete aardappel, lenteuitjes, ... de kruiding bestaat uit lookolie en provencaalse kruiden


buffet koude gerechten voor iedereen:

- griekse salade met tomaat, komkommer, olijven, feta en rode ajuin (+olijfolie en appelazijn)
- salade van gegaarde rode bietjes, met balsamico-azijn, oregano, look en olijfolie
- groene lentesalade met rucola, ijsbergsla en rode eikenbladsla (met vinaigrette)
- salade van wortelchips en spitskool, met rozijntjes en geroosterde zonnebloempitjes
- gegaarde asperges met zachte dressing van mosterd en honing.


Zoals steeds zorgt Konsept  voor gratis aperitief!

kostprijs: 17 euro


Naar goede gewoonte, ook geweldige dj's!!!























INSCHRIJVEN EN BETALEN VOOR VRIJDAG 10 JUNI 2016

- Leerlingen ABK: inschrijven en betalen bij de atelierleerkracht
 - Konseptleden die geen leerling zijn, vrienden en sympathisanten van Konsept en ABK Mortsel : via de Konsepttelefoon 0473/93 86 71 (vanaf dinsdag 31 mei 2016).

Graag duidelijk vermelden voor wie u inschrijft en of u kiest voor een vlees- of veggieassortiment.
Slechts na een bevestiging, bent u effectief ingeschreven en kan u het bedrag (17 € per persoon) overmaken op de konseptrekening.



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen