dinsdag 2 mei 2017

CONCERTTIP: DAAU – 25 JAAR MUZIEKMAKEN

NIET TE MISSEN!!!

JUBILEUMCONCERT DAAU

HAN STUBBE, klarinet en basklarinet
HANNES D' HOINE, contrabas
ROEL VAN CAMP, accordeon en marimba
JEROEN STEVENS, drums

VRIJDAG 12 MEI 2017 - 19:30 uur
DE STUDIO

ln 2017 bestaat het Antwerpse DAAU - ook bekend als Die Anarchistische Abendunterhaltung - 25 jaar. Om dat te vieren brengt de band een origineel retrospectief album uit. Curator is Rudy Trouvé, de éminence grise van de Antwerpse rock-scène. Hij maakte een eigenzinnige selectie van het beste uit 25 jaar muziekmaken. Vervolgens kroop hij in de rol van producer en nam de muziek opnieuw op met de band, mèt gastrollen voor de oorspronkelijke leden Buni en Simon Lenski.

Na de release van de jubileumplaat - met visuals van de hand van, alweer Rudy Trouvé - volgt de live-tour. Het wordt een feestelijke set, waarin de energie van de begindagen en het raffinement van de latere periode elkaar ontmoeten. DAAU brengt opnieuw waar het al 25 jaar garant voor staat: intense live-shows die je meenemen van extase naar ontroering en weer terug.

De muziek van DAAU nodigt de luisteraar uit op een instrumentale reis. De band wil ontroeren, verontrusten en avontuur opzoeken. Stijlelementen uit de hedendaagse en klassieke muziek, invloeden uit rock en electro en boven alles een grote emotionele zeggingskracht typeren de unieke sound van DAAU.

Lees meer

Bekijk meer


Geen opmerkingen:

Een reactie posten