woensdag 2 november 2022

DE NATIONALE EXPO: STEM 'WERVELENDE WIJZEN', HET KUNSTWERK VAN KONSEPTLID MARLEEN VOETEN IN HET KMSKA!




WERVELENDE WIJZEN

MARLEEN VOETEN

Is het je grote droom om ooit tentoon te stellen in een museum? En misschien zelfs in het KMSKA? Dat kan dankzij De Nationale Expo! Het KMSKA slaat de handen in elkaar met MuseumPASSmusées en de VRT voor deze unieke wedstrijd.
Doel? Laat je bezielen door de Aanbidding door de koningen van Peter Paul Rubens, een van de topstukken in het KMSKA. Maak je eigen creatie gebaseerd op het werk. Kan je niet goed overweg met verf en penselen? Geen probleem, alle disciplines zijn welkom: van schilderkunst tot keramiek, van tattoos tot mixed media. Stuur je werk in op het platform van De Nationale Expo en ronsel stemmen voor jouw werk. Niet alleen volwassenen, maar ook creatieve kinderen en jongeren mogen meedoen. Kinderen kunnen ook meedoen aan de Nationale Ket-Expo. Die loopt parallel met De Nationale Expo via Ketnet. Meedoen kan tot 6 november.

100 kunstwerken zullen vanaf 22 december tot 22 januari schitteren in KMSKA. Dat zijn de 50 populairste werken op het platform en 50 werken gekozen door een vakjury. Wie weet wordt jouw werk de blikvanger op de expo!


Konseptlid Marleen Voeten doet mee aan De Nationale Expo, een wedstrijd van museumPASSmusées, VRT en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA).
Dankzij jouw stem kan haar kunstwerk een plek veroveren in het KMSKA.

Hier kan je haar werk bekijken en een stem uitbrengen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten