maandag 30 november 2015

UITNODIGING LEZING BERT DANCKAERT IN ABK MORTSEL


Bert Danckaert


    ...geeft op vrijdag 11 december een lezing over zijn werk 'Simple Present',    om 19u30 in de bovenzaal van de Academie voor Beeldende Kunsten Mortsel.


Bert Danckaert (Antwerpen, 1965) studeerde fotografie aan de Koninklijke Academie voor Schone kunsten en het Hoger Instituut te Antwerpen. Vanaf het midden van de jaren '90 is hij actief als fotograaf en nam deel aan verschillende solo- en groepstentoonstellingen in België en in het buitenland. In 1997 werd hij genomineerd voor de 'Prijs Jonge Belgische Schilderkunst' (Paleis voor Schone Kunsten, Brussel). In 2006 verscheen zijn eerste boek 'Make Sense!' met teksten van Jean-Louis Poitevin en Lynne Cohen. Bert Danckaert is lid van POC (Piece of Cake, een internationaal collectief van Europese fotografen)
Naast zijn artistieke activiteiten schrijft Bert Danckaert over fotografie voor verschillende kranten en magazines. Hij is docent fotografie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen. In juni 2008 werd het tweede boek van Bert Danckaert gepubliceerd: 'Simple Present - Beijing'.
In 2013 verscheen het verzamelde werk 'Simple Present' (Lannoo).

Bert Danckaert wordt gerepresenteerd door Roberto Polo Gallery te Brussel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten