woensdag 28 oktober 2020

CORONAMEDEDELING

 

Agnes Martin, Gratitude, 2001.


WELKOM.


Beste,

Op 1 september 2020 is aan de Academie voor Beeldende Kunst van Mortsel het nieuwe academiejaar gestart in code geel. Dat wil zeggen dat alle leerlingen hun atelier kunnen bezoeken mits ze enkele belangrijke corona-regels in acht nemen. Samen met het team van de ABK en alle leerlingen hopen wij dat dit zo moge blijven tijdens het gehele academiejaar.

 
Met pijn in het hart heeft Konsept haar studiereizen en al haar activiteiten vanaf maart 2020 moeten annuleren. De vierdaagse studiereis naar Dessau, die gepland was in oktober 2020, werd verplaatst naar oktober 2021. Onze hoop echter om u in het najaar enkele interessante daguitstappen te kunnen aanbieden hebben we, gezien de ernst van de nieuwe coronagolf, opgeborgen. We beseffen dat het voor ‘ergens na nieuwjaar’ zal zijn. 

We staan echter niet stil. Ook in het nieuwe academiejaar ondersteunen we de ABK en loopt ons ‘inclusie-project’ onverminderd verder. We beheren en actualiseren de schitterende bibliotheek. We faciliteren waar nodig initiatieven van de ABK. 

We vergeten jullie niet en we kijken ernaar uit jullie terug te zien. Blijf ons volgen op de  blog.

Het konseptbestuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten